Nijwa tekent voor uitbreiding op Westermaat De Veldkamp

Vrijdag 16 maart heeft Nijwa Groep officieel getekend voor de aankoop van extra grond op bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp. Op de 1,4 hectare grond, naast het huidige pand van Nijwa aan de A1, wil de Volvo Trucks- en Renault Bedrijfswagendealer een ‘ultramodern’ tankstation realiseren. De aktepassering, waarbij ook wethouder Michel Kotteman van de gemeente Borne en wethouder Mariska ten Heuw van de gemeente Hengelo aanwezig waren, vond plaats in het pand van Nijwa aan de Vormerij.

 

Eind 2015 opende Nijwa haar deuren op Westermaat De Veldkamp. In het pand aan de A1 worden nieuwe en gebruikte trucks en bedrijfswagens verkocht en kan men terecht voor verhuur, APK en truck- en traileronderhoud. Met de aankoop van de extra grond en de aanleg van het nieuwe tankstation worden de huidige service en bedrijfsactiviteiten uitgebreid.

 

 

Ultramodern tankstation
Volgens Nijwa speelt het ultramoderne tankstation in op een duurzamere samenleving en de groeiende vraag van transportbedrijven naar schonere brandstoffen. “We zijn blij dat we dat op een plek als deze kunnen doen”, aldus directeur Erik Schiphorst. “Niet alleen zitten we op een prachtige zichtlocatie, door de centrale ligging bij het knooppunt A35 en de A1 is de nieuwe vestiging makkelijk te bereiken voor iedereen.”

 

Nieuwe initiatieven ontplooien
Wethouder Kotteman: “De uitbreiding van Nijwa met een nieuwe activiteit is natuurlijk een viering waard. De verkoop van de grond en de komst van een tankstation is een mooie aanvulling voor het bedrijventerrein. Dat laat maar weer eens zien wat er allemaal mogelijk is op Westermaat De Veldkamp.” Wethouder Ten Heuw vult aan: “Eind vorig jaar tekenden ook Hoffmann Quality Tools en Jonkman Coating voor een plek op het bedrijventerrein tussen Borne en Hengelo . Dat laat zien dat Westermaat De Veldkamp een ideale locatie is voor bedrijven om te groeien en om nieuwe initiatieven ontplooien!”

 

 
geplaatst op 16 maart 2018