Eerste contouren nieuwe locatie Jonkman Coating zichtbaar

Bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp is volop in beweging. Deze week worden de contouren van de nieuwe locatie van Jonkman Coating zichtbaar. De werkzaamheden en fundering zijn klaar en het stalen skelet wordt opgebouwd. Naast Jonkman komen tevens nieuwe kavels beschikbaar, op zichtlocatie direct aan de A1.

Harmen IJdema, directeur van Jonkman Coating gaf wethouders Michel Kotteman van de gemeente Borne en wethouder Gerard Gerrits van de gemeente Hengelo vanochtend een rondleiding over het bouwterrein. “Het gaat nu snel”, aldus de directeur: “Binnenkort zal iedereen ons mooie nieuwe pand vanaf de snelweg kunnen zien. We zitten op een geweldige zichtlocatie!”

 

Jonkman Coating
Jonkman Coating is nu nog gevestigd aan de Beitelstraat in Hengelo. “We waren op zoek naar een kavel van 20.000 vierkante meter, die voldoet aan onze wensen, zoals goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en in de buurt”, aldus IJdema. Jonkman Coating verwacht in de tweede helft van 2019 te verhuizen. Jonkman is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen en kunststoffen.

Nieuwe kavels beschikbaar
Westermaat De Veldkamp ligt centraal in Twente, op de grens van Hengelo en Borne en is optimaal bereikbaar, direct aan de A1 en A35. “Het is een uitstekende locatie voor kleine, middelgrote en grote bedrijven uit transport en distributie. Maar ook de sectoren industrie, bouw en groothandel kunnen zich hier prima vestigen. Bovendien is perifere detailhandel toegestaan”, aldus wethouder Gerrits.

 

“De gemeenten Hengelo en Borne werken intensief samen om ondernemers ruimte te bieden”, vult wethouder Michel Kotteman aan: “Dat uit zich in mooie bedrijven die zich hier op het centraal gelegen bedrijventerrein willen vestigen en waar Jonkman Coating een mooi voorbeeld van is. Met de nieuwe beschikbare kavels bieden we ondernemers uiteenlopende mogelijkheden. En daar kunnen én mogen we best een beetje trots op zijn!”

 

 

 
geplaatst op 19 december 2018