Projectorganisatie Westermaat De Veldkamp

Westermaat De Veldkamp is een uitbreidingslocatie aan de A1 voor bedrijven die door  Hengelo en Borne samen wordt ontwikkeld. Sinds de start van het project is gezamenlijk opgetrokken voor wat betreft de inrichting, bouwrijp maken en infrastructuur.

 

Binnen het project werken Hengelose en Bornse medewerkers aan de realisatie van Westermaat De Veldkamp en in beide gemeenten is er een wethouder verantwoordelijk. In Hengelo is dat wethouder Mariska ten Heuw en in Borne wethouder Michel Kotteman.

 

Het project wordt geleid door projectleider Ellen Bijsterbosch, die sinds april van dit jaar verbonden is aan Westermaat De Veldkamp. De uren die beschikbaar zijn voor het project verdeelt ze over de twee locaties, het stadskantoor Hengelo aan de Hazenweg en het projectatelier Borne aan het Rheineplein. Binnen het project zijn de accountmanagers Bart Greven en Hans Jansink werkzaam. Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt voor bedrijven die zijn gevestigd of zich willen vestigen binnen Westermaat De Veldkamp.
De projectorganisatie wordt verder gesteund door medewerkers op het gebied van financiën, communicatie en algemene ondersteuning.

 

Wilt u kennismaken met Ellen Bijsterbosch als projectleider van Westermaat De Veldkamp, stuur dan een mail naar e.bijsterbosch@borne.nl

 
geplaatst op 30 juli 2015