Komst De Landmeetdienst officieel bekrachtigd

Op woensdag 24 februari is de komst van De Landmeetdienst naar bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp officieel bekrachtigd. Het nieuws van de verhuizing van De Landmeetdienst was al enige tijd bekend. Directeur/eigenaar Roel Meems (rechts op de foto) en wethouder Michel Kotteman tekenden afgelopen week het koopcontract op het gemeentehuis van Borne.

 

Vanaf de oprichting in 1986 levert De Landmeetdienst allerhande diensten op het gebied van geodesie en landmeetkunde. Sinds 2005 opereert het bedrijf vanuit de Westermaat te Hengelo. Nog dit jaar vertrekken Roel Meems en zijn mensen naar een nieuw vrijstaand kantoor met magazijn.

 

“Na elf jaar een pand te hebben gehuurd, ben ik nu officieel eigenaar van een eigen pand op een nieuwe, maar toch vertrouwde locatie,” vertelt Meems. “De centrale ligging in Twente met een directe aansluiting op de A1 en A35 was destijds en is voor mij nog steeds de belangrijkste reden om te kiezen voor Westermaat De Veldkamp. Vanuit deze locatie kunnen wij alle kanten op naar de verschillende projecten waar wij aan werken. Bovendien wonen de meeste collega’s in en rond Hengelo, dus ook wat dat betreft zitten we hier op de goede plek.”

 

De bouwwerkzaamheden zullen zo spoedig mogelijk van start gaan. De verwachting is dat De Landmeetdienst rond de zomervakantie haar intrek kan nemen in haar nieuwe pand om vanaf deze unieke locatie haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

 
geplaatst op 29 februari 2016