Keurmerk Veilig Ondernemen voor Westermaat De Veldkamp

Bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp is vanaf nu officieel een veilige werkplek voor ondernemers en hun personeel. Dinsdag 18 juni is namelijk het convenant Samenwerking KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) ondertekend en kreeg het bedrijventerrein de certificaten hiervoor uitgereikt.

 

De ondertekening vond plaats bij De Landmeetdienst aan de Scholtensoven op het bedrijventerrein. Het convenant is o.a. ondertekend door de burgemeester van Borne Gerard van den Hengel, de burgemeester van Hengelo Sander Schelberg, Brandweer Twente, Politie Twente en Ondernemersvereniging Westermaat.

 

KVO
Het Keurmerk Veilig Ondernemen helpt ondernemers, gemeenten, politie en brandweer om samen de veiligheid in winkelgebieden en op bedrijventerreinen te verbeteren én goed te houden. Uitgangspunt is een duurzame samenwerking tussen alle betrokken partijen. Met als belangrijkste opbrengst: een aantrekkelijk economisch gebied door een verbeterd veiligheidsniveau. Eén van de uitgangspunten van het KVO is dat er veel aandacht is voor preventie: ‘voorkomen is beter dan genezen.’

 

 
geplaatst op 21 juni 2019