Sander Wigger realiseert bedrijfsverzamelgebouw

Kans voor startende ondernemer...

 

De gemeente Borne en aannemer Sander Wigger hebben dinsdag 28 april de handtekening gezet onder een koopovereenkomst van een bouwkavel op Westermaat De Veldkamp. De ondernemer uit Ootmarsum gaat aan de Morseltoven een bedrijfsverzamelgebouw realiseren met acht units.

 

Ook voor kleine ondernemers of starters is er plaats op het meest centrale bedrijventerrein van Twente. Geclusterd en met een initiatiefnemer die wil bouwen kan elk bedrijf op Westermaat De Veldkamp een plek krijgen. Sander Wigger is een ondernemer met oog voor de huidige ontwikkeling. In samenwerking met Building Design uit Zenderen ontwierp hij een bedrijfsverzamelgebouw voor een locatie naast het bedrijf van zijn broer Leon Wigger dakwerken.

 

Op de 831 vierkante meter realiseert Wigger een gebouw met acht units en royale parkeergelegenheid. De units beschikken over een eigen overheaddeur (met afstandsbediening),  loopdeur, meterkast, lichtpunten/ stopcontacten en een betonvloer. In overleg is het mogelijk om op de eerste verdieping een extra vloer te realiseren voor extra bedrijfsruimte en/of kantoor. Ook behoort het plaatsen van een trap & toilet tot de mogelijkheden. De verkoop van de units verloopt via makelaar Morskieft. Kijk hier voor specifieke informatie.

 

Nu de koopovereenkomst is getekend kan Wigger snel aan de slag. In de voorbereidingstijd is meteen de afhandeling van de omgevingsvergunning door de gemeente ter hand genomen. Na het tekenen kreeg Wigger uit handen van accountmanager Bart Greven direct de omgevingsvergunning uitgereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wethouder Michel Kotteman van Borne (rechts) feliciteert  Sander Wigger met zijn nieuwe bouwplan op Westermaat De Veldkamp.

 
geplaatst op 30 april 2015