RATIONAL tekent voor Westermaat de Veldkamp

Een heugelijke dag. RATIONAL heeft woensdag 19 februari officieel haar handtekening gezet voor een nieuwe vestiging op Westermaat de Veldkamp. Het bedrijf RATIONAL is gespecialiseerd in keukenapparatuur voor grote en commerciële keukens. Wereldwijd worden er meer dan 130 miljoen maaltijden per dag bereid in een RATIONAL.


Begonnen in de kelder van een woonhuis, maakte RATIONAL op 13 september 1987 de beslissing om zich te vestigen in Borne. In 1996 werd er een nieuw pand gebouwd in Borne omdat ze wederom hun pand ontgroeiden. In 2000 verhuisde RATIONAL naar de Oostermaat in Almelo. Na 19 jaar gevestigd te zijn geweest in Almelo, gaat RATIONAL bouwen op de Westermaat de Veldkamp. RATIONAL telt meer dan 90 medewerkers door heel Nederland.


Goede jaren, nieuwe locatie
RATIONAL heeft in 2019 al een mijlpaal bereikt met de productie van de 1.000.000ste combi-steamer. De eerste mijlpaal van 2020 is voor RATIONAL vandaag bezegeld met een handtekening voor het nieuwe stuk grond waar het bedrijf veel groeipotentie heeft. Door de aanhoudende groei van de activiteiten liep RATIONAL aan tegen ruimtegebrek op de huidige locatie. Vooral het magazijn moet enorm worden uitgebreid. Op de kavel, gericht naar de A1 en naast het water, is er genoeg ruimte voor de nieuwe plannen.

 

Westermaat de Veldkamp
Westermaat De Veldkamp staat open voor een grote diversiteit aan bedrijven, van kleine, middelgrote en grote bedrijven op het gebied van transport, distributie, industrie, bouw en groothandel. Het terrein is optimaal te bereiken via de A1 en A35 en heeft een goede aansluiting met de woongebieden in Hengelo en Borne.

 
geplaatst op 21 februari 2020